Makaronistuvning...

Läste idag att ett receptfel i en tidning har gjort att personer förgiftats. Detta måste ju läsas noga tänkte jag som är, lätt uttryckt, en matnörd. Läser att "Boven i dramat är ett kakrecept i septembernumret där muskotnötter ingår. På sidan åtta i tidningen beskrivs tillagningen av "Världens godaste äppelkaka". Men den är inte alls särskilt god mot kroppen. I stället för avsedda två kryddmått muskotnötter i står det nämligen 20 nötter i receptet. Och i överdrivna mängder kan muskotnötter ge förgiftningssymptom."

Eh... vem är så dum att man lägger 20(!!!) muskotnötter i 1(!!!) äppelkaka??!! Då får man ju nästan skylla sig själv om man blir förgiftad. Muskotnötter säljs styckevis och i Finland är hela muskotnötter narkotikaklassade och får då bara säljas malda eftersom styrkan då minskar. Men hej och välkomna, det är väl på grund av såna här personer vi kryper mot ett förmyndarsamhälle... Snart får man väl inte ha muskotnöt i makaronistuvningen heller...


Jordan goes... eh... riding?! Horse riding...





Ja, man kan tydligen tjäna pengar på den mesta. Katie Price, kanske mer känd som Jordan, kommer i september att släppa en kollektion med häst- och ryttartillbehör. Om människan har någon aning om fram eller bak på en häst framgår inte av historien, men allt är i varje fall, i  vanlig ordning, ROSA! Eller lite blått om man absolut vill ha det istället. Detta täcke är ganska cute, men kanske lite för mycket. Kanske.

Rätt så bra priser dock (om det är någorlunda kvalite vill säga);
Täcke: 49,99 GBP
Grimma: 12,99 GBP
Benlindor: 14,99 GBP

5 augusti 2008

Finns ingenting roligt att skriva idag. Förutom ett inlägg jag läste på Bukefalos :)

" Min roliga historia rör sig från en utav de första gångerna vår hingst skulle betäcka efter att vi köpt honom... En kompis son på 3-4 år då var med och såg på det intressanta, och när Curre var som mest upphetsad utbrister pojken att: -Men! Han har ju nästan lika stor som pappa."

Hehe...

RSS 2.0