11 november 2008

Party hard as hell
but
work even harder


Så nu kör vi... som om man inte skulle gjort det förut...

6 November 2008

Okej nu blir jag nervös. Och ganska så förbannad också... Har ringt mamma och avreagerat mig så det är ingen fara längre.Eller jo. För nu är jag överdrivet trött. Har för vana att alltid kolla mailen till jobbet och tidigare skolan på kvällarna också. Och det är ju alltid bra, om det är så att man ibland har förhoppningar om att inte kunna sova.

Hade ett officiellt mail i skolan mailbox att jag tydligen har en slutpresentation av mitt examensarbete torsdagen den 13 november. Om 4 vardagar alltså. Ja, nu är det ju tur att jag inte är på arbetsresa! Om vi då tar historien från början lite hastigt.

Skulle börjat skriva mitt examensarbete för drygt 2 år sedan. Eftersom jag vill bli klar med det samtidigt som jag planerade att avsluta mina studier för att inte dra ut på det. Sagt och gjort tar man då kontakt med sin programansvarige etc för att diskutera ett ämne och eventuell rubrik man vill skriva om. Svaret jag fick var att jag "kan ju kontakta nått företag och se om de har nått intressant". Öh..jaha... jo men då gör vi väl så. Gjorde det för att få en uppfattning om vad som är och kommer att vara aktuellt. Fick en kontakt på Andelsbanken som var otroligt hjälpsam och kom med många bra förslag (stora +++!).

Bestämde mig för ett av dem och kontaktade skolan. Ja, de hade tydligen inte ens hört om ämnet!! Ingen hjälp där inte haha. Vände mig till min kontakt och fick tips på litteratur, lagar etc. (Tack!)

Nå, för att skriva ett examensarbete måste man tydligen ha en handledare enligt reglerna. Bad skolan typ 30 gånger (minst) att få en. Och det fick jag. Den 5 september 2008, för  2 månader sedan alltså! Då kan man också nämna att jag för snart 1 år sedan fick i nerverna och började skriva och skriva och skriva. Själv. Tog mitt arbete när det var 95 % färdigt (från dagens resultat!!!) och gick upp till vår programledare med det i vintras/våras.

Reaktionen var ett väldigt stammande, ojande och tja...

Får efter ett jäkla massa hit och dit en handledare, en ganska bra sådan också tack och lov. Hör ingenting fören idag.

Så helgens planer är att dricka en jävla massa vin, laga en så snygg powerpointpresentation som bara jag kan och planera vad jag ska prata för skit som alla tycker att låter fantastiskt bra. Jag är bra på sånt när det gäller. Och sedan på tordag hålla en sjuhelvetes presentation. :)

Ja, jag valde att skriva om MiFID (Markets in Financial Instruments Directive). Kan väl förstå om de hade svårt att hitta en kunnig handledare här :) men så svårt är det faktiskt inte om man vill (sköta sitt jobb)...

Blä.

Det kommer nog en uppföljare på det här kan jag lova när jag står med pappret i handen...

Prada Resort collection 2009



Pradas Resort Collection 2009 har kommit nu, bland annat denna underbara godbit.
Varenda en väska i den kollektionen är helt underbar.
Otroligt!

Dagens fynd

Jag höll ju nästan på att glömma; dagens fynd! Men det är förra veckans, men ändå naggande god!



5 November 2008

Annars då?

Tja, jobb som vanligt. "Hemma"... skulle vara bättre österut... Jag är övertygad. Mer och mer för varje dag.

Mauritz har återhämtat sig från operationen helt och hållet :D Tur, blev lite undrande när de sa att han skulle ha haft 6 månader till annars. Han var ju "frisk" när han åkte in... Nå ja, ibland är det tur att man är en sån som gör saker och ting pronto och inte går och drar på allting som om man vore en jäkla flodhäst...


 

Min nya favorit! Skulle kunna tro att de designat den för mig. Både utseende- och doftmässigt!

LOVE

5 November 2008


4 November 2008



Var och hämtade julklappen som bror ska få. Jag är nöjd, hoppas han blir ännu nöjdare.
Och nej det finns ingen jultomte, det är faktiskt jävligt fult att ljuga...



 

Dagens låt:
Shaggy feat. Akon - What's love

1 November 2008



Ska man eller ska man inte - hm... Får se...


Dagens låt:
H.I.M - Join me in Death

22 Oktober 2008



Städade skogarderoben idag. Tänkte att det skulle bli lite mer översiktligt om man tar bilder på alla och sätter utan på lådorna. Sagt och gjort, men katten var lite väl hjälpsam... :)

RSS 2.0