Tävligstips

Ett tävlingstips:  på Ikans blogg.

Söndag 22 juni 2008

Söndagar... men denna helg har jag mått fantastiskt bra! For ut till stugan och kollade på Formel1, nice. Men efter att den var slut var också det fina vädret slut. Föreslog för mamma att vi borde ha en tv på altanen där, men hon tyckte inte alls att det var någon bra idé. Jag fattar inte...

Lördag 21 juni 2008

Midsommardagen. Först på stugan och sedan iväg på fest. Även idag var det fint väder, till och med bättre än igår, otroligt för att vara midsommar, brukar ju ofta vara regn och andra otrevligheter. Trevlig kväll.


Fredag 20 juni 2008

Midsommarafton. Fint väder minus blåsten. Grillning och lite annat. Tog inte ett jävla kort... Sorry, eller?!


Onsdag 18 juni 2008

Jobbar dag igen men ingen överdrivet ansträngande, var lunch med vår HR-avdelning vilket tog en bra stund. Och ja, jag beställde torsk, fy på mig, men den var jävligt god. Oavsett hur utrotad den än må vara. Hajfenssoppa är också underbart gott, men det om något är väl oetisk att häva in, tur att det inte är för ofta. Känns inte så hemskt med torsken när man tänker på hajarna som ligger och blöder ihjäl i havet. Men nej, nej, jag vet, det är ingen ursäkt. Men jag sopsorterar. Och köper riktig, fet mat istället för en massa artificiell skitsörja!

Efter jobbet var jag till läkare som bara kunde konstatera att mitt vänstra ben har typ 3 gånger mer muskelkapacitet än det högra. Tack jävla fästingar för den borrelia underhållningen... Var sedan till frisören för att avlägsna det värsta av de horribelt slitna topparna, mycket fint. Efter det bar det av till spa på massage, ansiktsbehandling och färgning av ögonfransarna. En helrenovering alltså! Behövdes!


Tisdag 17 juni 2008

Dagen bestod av jobb sedan klockan 7 på morgonen, usch, men har man mycket att göra så har man. Direkt efter jobbet for jag och Frida på en liten kryssning för att köpa mat och diverse drycker till midsommar. Åh vad jag älskar caviart. Med creme fraiche.


Helgen vecka 24

Jobbig fredag dag men rolig kväll och natt. Ibland undrar man om telepati fungerar?! Eller vad säger du Frida? :)Lördagen behöver man nog inte heller skämmas för!


Den lilla jäveln...



Detta är då den lilla jäveln som bet mig i låret förra fredagen. Ja, hur man nu lyckas bli biten i låret av en igelkott, det är ju inte så att de flyger... Men jag lyckas ju med det mesta så... Ett fett blå(svart)märke har jag jag ännu iallafall. Håhå.

Mauritz 9 veckor



Tog en bild på Mauritz, har är nu 9 veckor och flyttar hem till mig och Sid nästa helg. Det är en riktig buse, undrar hur många hela gardiner och blomkrukor jag har efter att han har gått fram här...

Fredagen den 13 juni 2008 TGIF

Fredagen den 13:de... ja, inte är det väl nån otursdag direkt. Ännu iallafall. Det värsta som hänt är väl att jag glömde strömkabeln till laptopen på jobbet, men det betyder bara mindre jobb hemma denna helg. Kanske bra det! Ska bli så skönt att slippa stiga upp före klockan 06 i helgen :) och slippa sitta på jobbet 12 timmar varje dag. Thank god it's Friday! Inga planer för helgen dock, får se vad det blir att hitta på. Nu duschen och sen en flaska vin!

12 juni 2008


Börja jobba kl07 imorse igen... suck... jag längtar till helgen för då är jag LEDIG. Eller jag är lite kattvakt, men det är inte direkt ansträngande. På lördag blir det sangria iallafall, och jag har beställt bra väder. Sangrian är inga problem, får väl se hur det blir med vädret. Jobbade till 18.30 idag och sedan bar det iväg ut efter Sid och vidare till stallet. Äntligen hemma, nu blir det nog bad och sängen, får väl se när det kommer ett vettigt blogg inlägg...



Dagens låt: Fronda - Stå för din sak

11 juni 2008

Jobb, jobb och jobb. Kom hem kl19 idag. Har inte gjort annat än ätit, diskat och drukit kaffe med en kompis... Nåväl, man gör ju inten skada så länge iallafall...




Dagens låt ( och kommande helgs...) : Noice - Du lever bara en gång

Du lever bara en gång och den gången e nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det e du

Sitt inte hemma och vänta på att nåt ska hända
Nej häng med ut ikväll, alltid hittar man på nån grej
Vi drar ut nånstans och dricker en flaska vin
Kanske stannar vi nånstans å lyssnar på ett band

Men då när allt e slut
Vad har jag fått ut?
Men jag vet att det e nånting

9 juni 2008

Skulle ha varit ledig idag egentligen men nej, i något svagt ögonblick så lovade jag att jag ska jobba extra i en butik så det ska jag göra denna vecka. Som om jag inte hade nog på det ordinariejobbet??!! What ever, får köpa ett par snygga skor för extra pengarna så känns det bättre. Workaholic som man är...  I övrigt har dagen varit bra, endast ett jobbigt pensionärspar, fantastiskt! Borde varit jättepigg idag men det har jag inte varit, är nog pollenallergin som spökar. Annars har jag tvättat ikväll och förberett lunch för denna vecka. Borde tvätta mycket mer dock, ca. 6 hästtäcken och andra saker... tar det i helgen tror jag.

8 juni 2008



Har varit dåligt med uppdateringar igen nu. Har varit otroligt mycket på jobbet och på fritiden. Även någon sorts flytt av bloggen har ställt till det. Nåväl, denna helg kan man väl beskriva med ett enda ord tror jag; patetisk.


Falska människor, sådana som ljuger och inte kan stå för sina åsikter och så vidare är något jag avskyr. Denna helg har varit full av dem!  Fruktansvärt otrevligt, dessa två personer kommer jag inte att ha kontakt med mera. Så patetiska!


Nummer ett är en person jag helt enkelt fått nog av. Träffar jag henne själv så hälsar hon och är trevlig och så vidare, medan andra gånger, t.ex. i lördags, passade det inte ens med ett Hej. Passade det inte i lördags så passar det aldrig mer kan jag ju meddela. Arroganta kärring.


Nummer två har jag fått fruktansvärt nog av. Det är ingen jag säger hej till mer av klara anledningar som vi inte behöver gå in på här alltför djupt. Men om man inte ens kan säga till mig det man säger till mina kompisar om mig så har jag bara två ord att säga; Fuck you! Jag har fått nog av detta och har varken tid eller lust att ingå i något såhär patetiskt.


I övrigt har helgen varit fantastisk, underbart väder och trevligt umgänge i de flesta fall. Har bl.a. varit ute vid stugan och grillat och solat. Ätit god mat och varit på födelsedagskalas. Grattis till både födelsedagsbarnet och examensfiraren!


1 juni 2008

Har inte varit mycket till uppdateringar denna helg. Den har varit späckad med examensfirande av alla möjliga bekanta, vänner och bror. Grattis till alla er som tog examen denna helg! Har varit underbart väder med trädgårdsfester, solande, grillande, cab-åkande, beachvolley och allt annat man gör en fantastisk sommarhelg. Imorgon är det dock jobb som gäller, och det suger! Jag vill vara ledig i detta fina väder, men vad gör man inte för lite pengar.

RSS 2.0