29 juli 2008

Jävligt trött, har varit världens slöaste dag tror jag. Åt middag och gick och sov. Vaknade av att det ringer och vad säger man, inget förvånar längre. Tur att jag glömde 20% av silvertejpen i handväskan iallafall. Lite skit måste man kasta tillbaka.... :) Så nu är jag pigg igen. Har lagat clubsandwich till lunch imorgon och nu blir det Morden i Midsomer och ett glas vin. Ge mig en engelsk trädgård! Nu!

26 juli 2008



Hela dagen spenderades på rallysprint. (www.motorportalen.net) Andra färden slutade på detta viset. Slutkört för dagen alltså och den kommande framtiden. Blev bara materiella skador dock tack och lov, så det är bara att laga. Var ett helt otroligt väder, långt över 30 grader varmt. Äntligen är sommaren här!

Rådjursjägaren har flyttat in!



Nu har "rådjursjägaren" flyttat in. En ganska trött sådan här, han pendlar mellan att springa omkring i 225 km/h och att äta och sova. En mycket liten raring!

29 juni 2008



Hela dagen spenderades på stugan i vildmarksbadet. 42 grader varmt :) Mycket skönt!

Världens längsta pekfinger?!



26.6.2008 blev en festar kväll som vanligt. Runt och i kring och tillslut på krogen. Känns som att jag måste ha världens längsta pekfinger?!

Förlåt...

... för att jag inte har uppdaterat. Varken bilder eller annat. Men nu är det på gång igen.

JAG ÄLSKAR BARNFÖRBJUDNA SAKER!!!

När jag bokade resan från Helsingfors meddelade de att det kommer att vara ca. 400 hundar ombord och de undrade om det gick bra ändå. Ja, självklart! Nu är jag då här; jag har sett 5 Malteser och 1 Irländsk varghund. Alla har betet sig ypperligt så som hundar ska. Vad de glömde meddela när jag bokade var att det också är 300 barn här! Som inte beter sig någonstans. Usch!

När jag skulle äta middag hamnade jag självklart bredvid ett bord med en unge som i 1 ½ timmar satt och skrek om jultomten. På finska. Dessa dreglande, springande, skrikande, äckliga varelserna är överallt. Och inte beter sig.  Varför kan man inte bara placera alla barn (som inte kan bete sig) och deras döva, nonchalanta föräldrar i en helt annan restaurang? I bl.a. Göteborg finns det barnförbud på vissa restauranger. I Love! Blir jag någon gång intresserad av att få mat kastad runt mig, tinnitus och andra aptitsänkande saker så kan jag sitta i McDonalds lekrum och äta Happy Meal...


Onsdag den 2 juli 2008 del 3

Träffade Brorsan och hans kollega i hamnen så jag fick bär hjälp ombord. Än finns det hopp för det manliga släktet. Ja, Clinique förrådet är påfyllt och även lite annat. Bland annat Iittalas mugg och frukostskål "Summer edition 2008". Samlar på alla special editions samt de andra motiven. Med Mumin alltså. Men helst Lilla My och Sniff :)


onsdag den 2 juli 2008 del 2

Hann med lite shopping i Helsingfors mellan arbetet. Blev två par skor från Billi Bi, en väska, en kjol och lite annat. Jag älskar skor från Billi Bi, så snygga och underbart sköna. Skulle ha köpt fler men de var de enda de hade i min storlek.  Inte likadana, men av olika modeller...  Ja, det var ju rea! Åker färja hem och antar att jag inte lär gå tomhänt därifrån, behöver fylla på mitt Clinique förråd.


Onsdag den 2 juli 2008

Vanliga frukosten fullbokad. Ingen blev gladare än jag av det! Champagnefrukost here I come! Latte, crossiants med grapefruktsmarmelad, rågbröd med brieost och parmaskinka, yoghurt med färsk fruktsallad och passionsfrukter och mineralvatten. Och så champagnen förstås. Vad kan gå fel denna dag? Inget förutom att det inte finns trådlöst internet.


Tisdag 1 juli 2008

Mot Helsingfors. Jobb till klockan 3:30 men ändå mycket trevligt. Kom på mig själv med att vara så där överdrivet pigg när jag skulle gå och sova. Tänkte börja hata det hela eftersom jag äntligen verkar ha värjt av mina nattvanor efter alla år av nattarbete. Men jag vaknade faktiskt otroligt pigg klockan 7:15. Yes!


RSS 2.0