Det låtet ju logiskt?

Alla som läser kvällspress och annan press som tycker om att sälja lösnummer och annat kan knappast ha missat Kanal 5 s program Sanningens ögonblick. På Aftonbladet kan man läsa om ett par som medverkade i programmet för att fira sin 5-årsdag. Herregu?? Fira något med att ställa upp i ett (skandal?) tv-program? Verkligen romantiskt, kul, trevligt....och allt annat. NEJ! Och just detta program? Hur tänker man? De var ju knappast ovetandes om vad programmet skulle handla om.

I intervjun kan man nu läsa att detta par har flyttat isär. Det var väl inte en dag för tidigt. Att tycka att detta är bara dåligt är ju bara att sätta skygglappar på och vara dum. Hon ska väl vara glad att hon "bara" kastade bort 5 år av sitt liv på den är ljugande fulknoppen. Verkar ju som att "det gör inget om min pojkvän är otrogen, tycker jag är ful, vill att jag ska skaffa silikonbröst..." bara jag inte vet om det??? Shit! Att leva i en lögn kallas det och är aldrig bra om det är någon annan som upprätthåller den åt en.

Vidare kan man läsa att det aktuella paret har pratat om det och han erkännde allt, alltså ljög, för att vinna pengar. Men är det inte meningen att man ska tala sanning för lögn detektorn. Att bara svara ja verkar ju &%¤#"". Heter du Usama? JA! Eh....?  hon säger : "När han förklarar så låter det ganska logiskt, men å andra sidan känns det som en dålig bortförklaring." Nähä??!! En dålig bortförklaring. Ja det är nog vad allt detta är. De är vuxna människor båda två och kunde ha hoppat av programmet om det är så hemskt att höra sanningen (?). Att skylla på Kanal 5 är bara så lågt!

Sanningen gör ont, men lögner ännu mer för de kommer fram förr eller senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0