The wild child

           
                    "Du föddes vild! Låt ingen tämja dig!"

                           The wild child 
                                     Isadora Duncan (1878-1927)


"Du föddes vild! Låt ingen tämja dig!" är sagt av Isadora Duncan, en amerikansk dansare. Hon levde som hon lärde men dog tyvärr vid nästan 50 års ålder. Hon omkom tragiskt i en bilolycka den 14 september 1927. Hennes sjal fastnade i sportcabrioletens däck vid en utfart i Nice och hon ströps till döds.

Endel strävar efter att leva efter detta och en del gör inte det. Vissa till och med vägrar. Om alla fortsatte vara lite, lite vilda skulle det nog underlätta en hel del. Vem har inte en kompis som blivit tillsammans med någon och helt plötsligt tror man att hon eller han har farit på långsemester till månen. "Nej tyvärr vi kan inte träffas på 3 år för Albin och jag ska sitta i soffan och kolla när rynkorna växer." Förhoppningsvis har de köpt en returbiljett också och kommer tillbaka innen det är försent. Ännu värre är nog "Nej, den kan jag inte köpa eller ha på mig, Albin gillar inte sånt." Och precis som en cirkusminigris hoppar de...eller ligger ner. Eller rullar runt. 

Man har antagligen bara ett liv, kasta inte bort det. För vänner består men killar (tjejer) kommer och går.  Att ha en partner som inte kan acceptera att den andra har ett eget liv är inget att ha. Vad skulle du säga om din bästa vän inte tycker att du ska gå ut på en middag på stan för att du ska sitta och glo på henne en hel kväll? Varje kväll. Hur länge skulle ni vara bästa vänner? Nä, tänkte väl det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0